HET SPORTLOKAAL

Sporten op maat

Maak een afspraak
Direct bellen
DE FYSIO MAN

HET SPORTLOKAAL VAN DE FYSIO MAN IN AMSTERDAM WEST

Bij De Fysioman kan je terecht voor fysiotherapie en voedingsadvies, maar je kunt er ook sporten! Bij Het Sportlokaal van De Fysioman krijg je persoonlijke aandacht en train je in kleine groepen of individueel. Professionele trainers helpen je om op een leuke manier het beste uit jezelf te halen. Wat wil je bereiken en welke training past daar het beste bij? Onze begeleiders geven je graag advies.

Hoge Intensiviteit Interval Training

HIIT is een combinatie van kortdurende oefeningen op hoge intensiteit afgewisseld met episodes van kortdurende pauzes van actief herstel of volledige rust.

lees meer

Personal training

Een personal trainer van Het Sportlokaal helpt je bij het halen van je persoonlijke doelstellingen. Wat wil je bereiken? En wat is daarvoor nodig? We beginnen met een intake en het afnemen van een aantal fysieke testen. Op basis daarvan stel je met de personal trainer een plan op.

lees meer

Circuit training

Bij Circuit training worden kracht- en conditietraining gecombineerd. Je werkt in een circuit verschillende oefeningen af waarbij het hele lichaam een stevige workout krijgt. Er wordt niet met apparaten gewerkt maar met het eigen lichaamsgewicht en voorwerpen als touw, ballen en dumbbells.

lees meer

Zaktraining/ (Kick)boksen

(Kick)boksen is de ideale uitlaatklep voor stress en spanning. Daarnaast verbeter je met deze sport je conditie, kracht, uithoudingsvermogen en reactiesnelheid. Bij Het Sportlokaal worden alleen zaktrainingen gegeven. Hierbij oefen je stoot- en traptechnieken op de zak.

lees meer

Yoga

Yoga richt zich op het herstellen van de balans tussen lichaam en geest. Dit wordt bereikt doormiddel van houdingsoefeningen en ademhalingstechnieken. Na elke les zult je merken dat je spieren soepeler en leniger aanvoelen. Met Yoga train je je hele lichaam en je leert te ontspannen. Bij Het Sportlokaal geven we Yin, Vinyasa en Ying Yang yoga.

lees meer

Pilates

Pilates bestaat uit verschillende oefeningen die je op een matje op de grond kunt uitvoeren. Je traint hierbij het hele lichaam maar de focus ligt vooral op de core. Hiermee bedoelen we buik- en rugspieren die ervoor zorgen dat je lichaam in balans blijft. Met pilates werk je aan je flexibiliteit, kracht en balans.

lees meer
DE FYSIO MAN

ROOSTER VAN HET SPORTLOKAAL

Benieuwd naar de sportlessen?

Lijkt het je leuk om een van onze sportlessen te volgen? De Fysio Man is van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 10.00 en 15.00 uur. Neem gerust eens contact op! Dan kunnen wij samen de mogelijkheden bespreken.    *Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.