Fysiotherapie Amsterdam-West

Op zoek naar fysiotherapie in Amsterdam-West? De Fysio Man in Amsterdam-West helpt je graag van je lichamelijke klachten of hardnekkige blessures af. Er wordt gekeken naar de oorzaak van jouw klachten, waarna we starten met een op maat gemaakt behandelplan.

Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een intakegesprek!

DE FYSIO MAN

Fysiotherapie Amsterdam-West van galenbuurt

De Fysio Man is gevestigd aan de Jan van Galenstraat 301 in Amsterdam-West. Het team bestaat momenteel uit elf personen met ieder met z’n eigen specialisatie. We werken allemaal naar hetzelfde doel, dat jij snel weer klachtvrij kunt bewegen.  

Wij gaan voor een snel herstel!

Bij De Fysio Man gaan we voor een snel herstel! 80% procent van onze patiënten is binnen een paar behandeling klachten vrij. Wij maken gebruik van de nieuwste behandelingstechnieken en kijken naar het lichaam als geheel. Op deze manier kunnen we jou een optimale dienstverlening aanbieden en snel van je klachten afhelpen.

De fysio man

Het team

Olaf Metzelaar

Julian Zurheide

Merel van den Broek

Jordy Pos

Jurjen Kuijs

Cas Gorts

Maxim Wijngaards

Maren Tholen

Yannick Pelder

marnix

De fysio man

Fysiotherapie

Binnen onze praktijk hebben we diverse specialisten rondlopen om er voor te zorgen dat jij weer klachtenvrij kan bewegen. Wij lichten onze specialismes hieronder toe.

De fysio man

Fysiotherapiebehandelingen

Heb je moeite met bewegen door een sportblessure, een overstrekking van je spieren of een verkeerde houding? Dan heb je baat bij algemene fysiotherapie. Fysiotherapie richt zich op de zachtere delen van het lichaam, zoals de spieren, banden en zenuwen.

De fysio man

Veel gestelde vragen

Ja, wij hebben een contract met elke zorgverzekeraar in Nederland.

Elk jaar verandert de lijst met chronische aandoeningen in Nederland. Het is daarom goed om dit te checken met je fysiotherapeut.

Een triggerpoint kan verschillende oorzaken hebben, het kan ten eerste te maken hebben met fysieke overbelasting van spieren ten tweede kan het ook te maken hebben met psychologische klachten en ten derde kan het te maken hebben met onderbelasting.

Wij proberen altijd in het eerste consult een screening intake en onderzoek te doen met daaropvolgend het begin van de behandeling. Een eerste afspraak duurt dan ook 40 minuten.

Dit hangt sterk af van de klachten die je hebt. Elk lichaam is anders en elk lichaam herstelt op zijn of haar eigen tempo, het is dus erg moeilijk om te zeggen hoe veel behandelingen je nodig hebt. De behandelend fysiotherapeut kan na een onderzoek een schatting maken hoeveel behandelingen hij of zij denkt nodig te hebben om de klachten te verhelpen.

Ja, wij zijn ervan overtuigd dat het belangrijk is om zo goed mogelijk de operatie in te gaan met een zo fit mogelijk lichaam. Daarnaast is het ook fijn om voor de operatie te bespreken hoe het revalidatietraject eruit komt te zien.

Een behandeling duurt 30 minuten, een eerste behandeling duurt 40 minuten.

Makkelijk zittende sportkleding is gewenst. Ga er altijd van uit dat er misschien kledingstukken uit moeten.

Ja, je kunt jouw afspraak kosteloos annuleren als dit max 24u van tevoren gebeurt. Het liefste horen we het eerder zodat we iemand anders kunnen helpen in die tijd.

Nee, dit is niet mogelijk. Je kunt bij ons terecht met blessures en andere lichamelijk klachten maar wij geven niet alleen massages. Wel kan het zo zijn dat een deel van de behandeling bestaat uit massagetechnieken.

Het liefste zouden we natuurlijk ja zeggen, maar er zijn helaas ook klachten waar wij niet bekwaam genoeg voor zijn om ze op te lossen. Als dit het geval is denken we graag met je mee welke andere discipline het beste bij jou past.

Mits je niet bent verzekerd zal een consult €40,- kosten. Een screening intake en onderzoek kost €50,-.

Wij komen aan huis mits noodzakelijk. Onder noodzakelijk verstaan wij mensen die bijvoorbeeld net uit het ziekenhuis komen en nog niet mobiel zijn of bij ernstige klachten waarbij mensen zich niet kunnen verplaatsen.

De fysio man

Wat zeggen onze klanten?

Maura van de Velde
Lees verder
"De Fysio Man is een ontzettend goede fysiotherapeut. Ik zit al enige tijd bij Jordy en hij helpt mij vakkundig en effectief van mijn klachten af. Hij luistert goed en weet altijd precies waar hij moet zijn. Daardoor heeft hij veel tijd over voor de behandeling zelf. Daarnaast is hij ook nog heel vriendelijk en hij heeft humor. Hoewel je natuurlijk nooit graag naar de fysio gaat, maakt Jordy het wel minder erg. Ook de rest van het personeel is vriendelijk, klantgericht en kundig. Ik raad deze fysio dus aan iedereen aan."
Sterre Konijn
Lees verder
"Ik ben blij dat Jordy mijn Fysioman is/was! Met een combinatie van dry needling, kraken, oefeningen en masseren heeft hij alle trigger points aangepakt en hij had er zichtbaar plezier in om me van mijn klachten af te helpen. Hij neemt de tijd en het is altijd gezellig. Ik raad hem van harte aan! "
Jorik Brugman
Lees verder
"Na meerdere behandelingen bij Jordy ben ik tot de conclusie gekomen dat hij een uitstekende fysiotherapeut is. Elke behandeling neemt hij uitgebreid de tijd, deelt hij zijn overwegingen en hij geeft duidelijk aan wat hij wel en niet voor je kan betekenen."
Michelle Tsie
Lees verder
"Ik kwam met klachten voor mijn schouder en nek. Jordy had mij goed geholpen en had mij goede tips gegeven. Dank je wel, door jou ben ik klachtenvrij."
Previous
Next

Wil jij snel van je klachten af?

Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een intakegesprek!