SPORTFYSIOTHERAPIE

Sportfysiotherapie richt zich, zoals de naam al aangeeft, op sporters. Sporters van alle niveaus kunnen tijdens hun sportactiviteiten tegen allerlei blessures aanlopen. Onze gespecialiseerde sportfysiotherapeuten helpen je om zo snel mogelijk weer fit te zijn én op je oude sportniveau te komen.

DE FYSIO MAN

WAT IS SPORTFYSIOTHERAPIE

Tijdens het uitoefenen van je favoriete sport kunnen vervelende blessures ontstaan. Een voorbeeld hiervan is een peesontsteking die ontstaat na overbelasting van een bepaalde spier. Bij hardlopers is dit vaak de achillespees zijn en bij tennissers de elleboogpees, beter bekend als de tenniselleboog.

Om zo goed mogelijk te herstellen van een peesblessure is een gericht behandelplan nodig. Daarnaast krijg je tijdens de sportfysiotherapie specifieke oefeningen mee om je spieren sterker te maken en een terugval te voorkomen.

DE FYSIO MAN

BIJ WELKE KLACHTEN IS SPORTFYSIOTHERAPIE GESCHIKT?

  • Peesblessures, die ontstaan na overbelasting

  • Spierblessures, die ontstaan na een spierscheuring

  • Sporttrauma’s, zoals enkelverzwikkingen en meniscusblessures

Maak een afspraak voor een intakegesprek

Wanneer je je bij ons aanmeldt wordt er eerst een intake gedaan. Hierin wordt besproken wat jouw klachten zijn. Naar aanleiding daarvan wordt besloten wat voor jou de beste behandel methode is.

Afspraak maken