OVER ONS

Het team van De Fysio Man bestaat momenteel uit elf personen. Ieder met z’n eigen specialisatie, maar met hetzelfde doel. Wij willen dat jij klachtvrij kunt bewegen!

DE FYSIO MAN

ONS TEAM

Olaf Metzelaar

Fysiotherapeut en oprichter 

In 2013 heb ik De Fysio Man opgericht. Ik wilde een praktijk waarbij je makkelijk naar binnen stapt, waar je persoonlijk geholpen wordt maar vooral een praktijk waarbij ik direct resultaat kan laten zien.

In 2008 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de opleiding Thim van der Laan te Nieuwegein. De afgelopen jaren heb ik in meerdere praktijken gewerkt en zodoende heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden en behandelen van mensen met verschillende soorten lichamelijke klachten.

Ik ben gespecialiseerd in sportblessures, lang bestaande (complexe) klachten en revalidatie. Daarnaast werkt ik ook samen met andere specialisten om complexe klachten aan te pakken.

Julian Zurheide

Fysiotherapeut

In 2013 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam als fysiotherapeut. Na mijn studie ben ik aan de slag gegaan met mijn eigen bedrijf LocatieMasseur. Daarnaast heb ik gewerkt als fysiotherapeut voor het theaterproductiebedrijf Stage Entertainment.

Na mijn studie heb ik de cursus medical taping gevolgd. Bij De Fysio Man heb ik deze vaardigheden samengevoegd met de 4 x T methode. Daarnaast heb ik de cursus Deep Tissue Massage & Myofascial Release deel 1 en 2 gevolgd. Met deze behandeltechnieken tracht ik het lichaam pijnvrij te krijgen, zodat u pijnvrij uw dagelijks leven kunt oppakken.

Merel van den Broek

Fysiotherapeut

Merel is fysiotherapeut sinds 2014, afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Na haar opleiding is ze twee jaar werkzaam geweest in een revalidatiecentrum en heeft zij een deeltijd master tot revalidatie en arbeidsspecialist gevolgd. Hier heeft zij ervaring opgedaan met het werken met chronische klachten, herstel na ziekte en burn-out.

Merel is sinds april 2017 werkzaam bij De Fysio Man. Zij heeft een hands-on benadering met mobilisatie van gewrichten en deep tissue massage en past daarbij waar nodig het Medical Tape- en 4xT -Concept toe. Daarbij zet ze functionele oefentherapie of yogatherapie in. Ze heeft een grote passie voor surf- en wintersport, outdoorsport en yoga en heeft een opleiding gevolgd tot CrossFit-trainer en 2 yogadocent-opleidingen waarvan een in India. Deze kennis en ervaring wordt ook toegepast in oefentherapie waarbij ze streeft naar optimaal balans tussen kracht, mobiliteit en stabiliteit. Sinds kort is ze opgeleid in het behandelen en begeleiden van vrouwen tijdens en na de zwangerschap.

Jordy Pos

Fysiotherapeut

Gezondheid, bewegen, sport en het menselijk lichaam lopen als een rode draad door mijn leven. Om die reden ben ik fysiotherapie gaan studeren. Het behandelen van lichamelijke klachten in een op maat gemaakt zorgpakket is iets waar ik naar streef. Ook vind ik de persoonlijke band met iemand zeer belangrijk in de behandeling. Je vertrouwd tenslotte je lichaam toe aan een ander.

Na de opleiding tot Fysiotherapeut ben ik mezelf verder gaan specialiseren middels het volgen van de Crafta. Deze opleiding houdt zich bezig met onderzoek en behandeling van de kaak, de schedel, het aangezicht en de nek. Denk hierbij aan pijn- of slotklachten van de kaak, oorsuizen, hoofdpijnen, gezichtspijnen, kauwproblemen of knarsen.

Verder werk ik veel met sporters en heb ik veel ervaring met het begeleiden van orthopedische klachten. Denk hierbij aan nieuwe heupen, knieën en schouders. Revalidatie is een proces waarin we samen tot nieuwe doelen komen en die ook samen behalen!

Jurjen Kuijs

Personal Trainer

Jurjen Kuijs is personal trainer en voedingsbegeleider. Hij is een onderlegde coach met veel ervaring en draagt altijd een goede glimlach. Vanuit zijn passie om mensen te begeleiden naar een sterk en gezond lichaam en een vitale levensstijl heeft hij Health Improvement opgericht. Sindsdien heeft hij vele cliënten gestimuleerd om tot de beste versie van zichzelf te komen.

Naast zijn werk als coach is hij werkzaam als docent aan de opleiding CIOS/Sport en Bewegen. Hij geeft hier les in sportvoeding en leidt mensen op tot personal trainer. Om zijn eigen kennis hoog te houden heeft hij meerdere nationale en internationale opleidingen gevolgd op het gebied van training en voeding. Hij behoort hierdoor in het rijtje van best opgeleide personal trainers van Nederland. Momenteel studeert hij deeltijd HBO voeding en diëtetiek.

Cas Gorts

Fysiotherapeut en Osteopaat I.O

Sinds 2014 ben ik afgestudeerd en werkzaam als fysiotherapeut. In de tussentijd ben ik verschillende praktijken werkzaam geweest. Ik heb hier ervaring opgedaan in het behandelen van een verscheidenheid aan klachten, zowel gericht op blessures in de (top)sport, als de alledaagse pijnklachten.

Hiernaast ben ik extra opgeleid in de Orthopedische Revalidatie volgens de 4xt methode. Deze behandelmethode is bij alledaagse (werkgerelateerde) gewrichts- en spierklachten, zeer effectief. Via deze methode werk ik veel “hands-on” om de gewrichten en de fascia (het bindweefsel) optimaal te laten functioneren.

Daarnaast ben ik opleiding tot Osteopaat, hiervoor volg ik de 4-jarige master opleiding Osteopathie aan het ”International Academie of Osteopathy”, te Zeist. De Osteopathische benadering van klachten is een holistische manier van werken gericht op gewrichtsmanipulaties en fasciale bindweefseltechnieken en gaat uit van het behandelen van bewegingsbeperkingen in het lichaam voor het verbeteren van lichaamsfunctie en afname van pijnklachten.

Maxim Wijngaards

Fysiotherapeut

Mijn naam is Maxim Wijngaards en ik ben geboren en getogen in Breda. Voor mijn studie fysiotherapie ben ik in 2012 in Amsterdam komen wonen. Sinds 2017 ben ik werkzaam bij De Fysio Man nadat ik mijn eindstage ook in deze praktijk heb afgerond.

Met een grote interesse in het helpen van mensen en in het menselijk lichaam ben ik de studie fysiotherapie gaan volgen. Ook heb ik altijd veel interesse gehad in sport. Hierdoor ben ik er gaandeweg ook achter gekomen dat ik heel veel energie haal uit het beter, fitter en gezonder maken van de mensen die ik behandel. Waar mogelijk zal ik dan ook vaak in de sportzaal te vinden zijn met mijn patiënten.

Tijdens mijn behandeling ga ik altijd uit van het menselijk lichaam als een geheel. Hiermee bedoel ik dat ik altijd verder kijk dan de klacht zelf en altijd de onderliggende oorzaak probeer te vinden. Met deze gedachte probeer ik met verschillende bindweefsel technieken, de 4XT methode en Dry Needling iedereen zo snel mogelijk van zijn of haar klachten af te helpen.

Marnix

Balie man

Ik ben werkzaam als “balie man”. Ik sta u te woord aan de telefoon om uw afspraak bij de fysiotherapeuten in te plannen. En ontvang u bij de balie. Altijd met een kopje verse koffie of thee.

Wil jij snel van je klachten af?

Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een intakegesprek!    *Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.