PERSONAL TRAINING

Je hebt een doel. Je wilt sterker worden, je conditie verbeteren of misschien een paar kilootjes kwijt. Dus je schrijft je in bij een sportschool. Maar hoe ga je vervolgens verder? Welke training past bij jouw doel? En op welk niveau kun je beginnen?

De fysio man

WAT IS PERSONAL TRAINING?

Een personal trainer is een professional die jou helpt met het behalen van je doelen. Samen met de personal trainer stel je een plan op en naar aanleiding daarvan kun je aan de slag. Uit onderzoek is gebleken dat 90% van de mensen die met een personal trainer sport hun doelen haalt. Een goede investering dus.

Daarnaast kunnen we je ondersteunen met voedingsadvies. Want trainen voor je doelen gaat hand in hand met de juiste voeding binnen krijgen.

De fysio man

IS PERSONAL TRAINING IETS VOOR MIJ?

Wil je bepaalde doelen bereiken maar weet je niet zo goed hoe? Dan is personal training zeker wat voor jou. Er wordt een plan opgesteld wat aansluit op jouw doelen én waar je fysiek toe in staat bent. Zo kun je op een verantwoordelijke en veilige manier binnen korte tijd je doelen bereiken.

De fysio man

HOE BEREID IK MIJ VOOR OP DE PERSONAL TRAINING?

Bij een personal training kijken we naar je doelen en stellen we een plan op om daarnaartoe te werken. Een goede conditie of spierkracht is niet nodig. Wat je wél nodig hebt is sportkleding, sportschoenen, een handdoek en een flesje water. Alle andere materialen worden verzorgd door Het Sportlokaal.

Benieuwd naar de sportlessen?

Lijkt het je leuk om een van onze sportlessen te volgen? De Fysio Man is van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 10.00 en 15.00 uur. Neem gerust eens contact op! Dan kunnen wij samen de mogelijkheden bespreken.