Craniofaciale therapie Amsterdam-West

Wanneer je last hebt van chronische spierspanning of letsel, zijn er vaak verklevingen in de spieren, gewrichten of pezen aanwezig. Deze verklevingen kunnen de bloedsomloop blokkeren en pijn en ontstekingen veroorzaken. Bij De Fysio Man wordt craniofaciale therapie aangeboden door gespecialiseerde fysiotherapeuten. 

Wat is craniofaciale fysiotherapie?

Craniofaciale therapie, ook wel craniomandibulaire therapie of CRAFTA genoemd, is een therapievorm die zich focust op klachten die zich bevinden in het gebied van de kaak, hals, nek en schedel. Wanneer je in aanmerking komt voor craniofaciale therapie, gaan we eerst een uitgebreid intakegesprek voeren waarna door middel van een onderzoek je klachten in kaart worden gebracht. Vervolgens stellen we samen een behandelplan op. Op basis van dit plan krijg je een op maat gemaakt oefenprogramma en worden er manuele technieken toegepast. 

Wanneer kom je in aanmerking voor craniofaciale therapie?

Craniofaciale therapie is niet voor iedereen geschikt. De therapie heeft namelijk een specifieke werking. Onze craniofaciale fysiotherapeut staat jou te hulp wanneer je last hebt van:

Wordt craniofaciale therapie vergoed?

Voor craniofaciale therapie heb je geen verwijzing nodig en de behandeling wordt vergoed vanuit je aanvullende verzekering. Wanneer je geen aanvullende verzekering hebt, dan kun je de tarieven voor de behandeling hier vinden.

Kom snel van je klachten af!

Het is ons doel om jou zo snel mogelijk van je klachten af te helpen. Bij 80% van onze patiënten lukt dit binnen een paar behandelingen. Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen, maken wij gebruikt van de nieuwste behandeltechnieken. Daarnaast hebben wij geen lange wachtlijsten en zijn wij ook in de avond geopend. Wil jij een afspraak maken? Neem contact met ons op!

nek 4xt methode

Craniofaciale therapie bij De Fysio Man in Amsterdam-West

Ben jij op zoek naar craniofaciale therapie? Onze specialisten helpen je graag van je klachten af! Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een intakegesprek of voor meer informatie.