Manuele therapie Amsterdam-West

Op zoek naar manuele therapie in Amsterdam-West? De fysiotherapeuten van De Fysio Man helpen je graag van je lichamelijke klachten of blessures af. Samen kijken we naar de klachten en maken we een persoonlijk behandelplan.

Wat is manuele therapie?

Manuele therapie richt zich op de hardere delen van het lichaam, zoals de gewrichten. Het doel van manuele therapie is het verbeteren van de bewegelijkheid en houding. Dit doen we door kleine, pijnloze en nauwkeurige oefeningen uit te voeren. Zo nemen de klachten vaak al snel af.

Wanneer is manuele therapie zinvol?

Er zijn meerdere klachten waarbij manuele therapie zinvol is:

Snel van je klachten af!

Bij De Fysio Man uit Amsterdam-West willen we iedereen zo snel én goed mogelijk helpen. Maar liefst 80% procent van onze patiënten is binnen een paar behandeling klachten vrij. Wij werken altijd met de nieuwste behandelingstechnieken, hebben geen lange wachtlijsten en zijn ook in de avonduren geopend. Zo weet je zeker dat je snel geholpen kunt worden. Meteen een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Zorgverzekering manuele therapie

Manuele therapie is inbegrepen in het basispakket voor personen tot 18 jaar. Boven de 18 jaar is het nodig om een aanvullende verzekering af te sluiten. Bekijk voor de zekerheid je polis om er achter te komen of jij in aanmerking komt voor een vergoeding voor manuele therapie.

Manuele therapie

Manuele therapie Amsterdam-West bij De Fysio Man

Voor manuele therapie in Amsterdam-West zit je bij De Fysio Man goed. Wij helpen je graag zo snel mogelijk van je klachten af zodat je weer pijnvrij kunt bewegen. Neem contact met ons op en maak nu direct een afspraak!