Dé fysiotherapeut in Amsterdam West en omstreken

Wij zorgen er als dé fysiotherapeut in Amsterdam West en omstreken graag voor dat u snel van de klachten af bent. Klachtenvrij, gezond en fit. Dát is waar we voor gaan. Hierbij kijken wij naar het lichaam als geheel én maken we gebruik van de meest innovatieve technieken. Bij ons vindt u alles op één plek. Fysiotherapie, chiropractie, voeding en sport. Wel zo gemakkelijk. Voordat u het weet zijn lichaam en geest weer compleet in balans.

Kom eens langs in onze praktijk aan de Jan van Galenstraat 301, vlakbij de Hoofdweg en het Erasmuspark.

Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak en ervaar het zelf.

Beste fysiotherapeut in Amsterdam West en omstreken

Dankzij ons de beste fysiotherapeut in Amsterdam West en omstreken verbetert de kracht, souplesse en coördinatie van de spieren. Bijvoorbeeld door middel van fysio voor de schouder of de rug. Zodoende verdwijnen de klachten in de zachtere delen van het lichaam, waardoor het bewegingsapparaat beter functioneert. Compleet zonder klachten. Hierbij kijken we naar het lichaam als geheel en ligt de focus op houding en beweging.

Waarom fysio in Amsterdam West bij onze praktijk? We zetten de voordelen voor u op een rij:

  • Specialisten
  • Nieuwste behandelingstechnieken
  • Up-to-date programma’s/software/apparatuur
  • Totale aanpak. Wij kijken naar het lichaam in het geheel. Fysiotherapie, chiropractie, voeding en sport
  • 80% van onze patiënten is binnen 1 tot 3 behandelingen klachtenvrij
  • Geen wachtlijsten
  • Ook ’s avonds geopend
  • Contracten met alle zorgverzekeraars

Sport bij het Sportlokaal

Ook voor sport met een fysiotherapeut in Amsterdam West moet u bij ons wezen. Revalidatie en beweging gaan immers hand in hand. Bij ons Sportlokaal kunt u individueel of in kleine groepjes sporten. Tijdens het sporten staan professionele trainers klaar om samen het beste uit uzelf te halen. Daarnaast voorzien we u ook nog eens van professioneel advies. Zodoende worden blessures voorkomen.

Klachtenvrij, gezond en fit

Kies voor ons als fysiotherapeut in Amsterdam West

Wij zorgen er als fysiotherapeut in Amsterdam West graag voor dat u altijd moeiteloos kunt bewegen. Maak een afspraak! Tijdens het intakegesprek stellen we vast welke behandeling het best voor u werkt. Alle behandelingen die wij bieden hebben een bewezen sneller effect dan andere behandelingen. Ervaar het zelf.

Fysiotherapeut Amsterdam West

Bent u benieuwd naar hoe we uw klacht(en) kunnen verhelpen? Neem gerust contact met ons op zodat we u meer kunnen vertellen over ons aanbod aan behandelingen. We zorgen er graag voor dat u weer compleet zonder klachten door het leven kunt.


Lichamelijke klachten?

De Fysio Man maakt gebruikt de nieuwste methodes in de fysiotherapie.

80% van onze patienten is binnen 1 tot 3 behandelingen klachtenvrij.

De Fysio Man kent geen lange wachtlijsten, is ook ‘s avonds open en heeft contracten met alle zorgverzekeraars.