Feestelijke opening van de Fysio Man


O

p zaterdag 27 augustus was het eindelijk zover: de feestelijke opening van de nieuwe praktijk voor familie, vrienden en iedereen die de Fysio Man een warm hart toedraagt.

Na maanden van voorbereiding was dit het moment voor mij om samen met mijn team met veel trots de gloednieuwe praktijk aan de Jan van Galenstraat 301 in Amsterdam West te presenteren. Een praktijk waar we niet alleen meer uitgaan van de methoden binnen de fysiotherapie, maar ook gebruik maken van de nieuwste inzichten op het gebied van chiropractie, sport en voeding om jou zo snel mogelijk klachtenvrij te maken.

Samen met Julian, Joe, Sterrin, Marlon, Stephen & Jason hebben we een vliegende start gemaakt waar we graag even bij stil wilden staan. Daarom hadden we speciaal voor deze gelegenheid de praktijk feestelijk aangekleed, en allen die zo hard mee hadden gewerkt om de nieuwe praktijk tot een succes te maken in het zonnetje gezet door hen hartelijk te bedanken met een fles Champagne en een voucher voor een gratis massage.

Wij hebben er in ieder geval erg van genoten en zijn blij met alle positieve reacties die we hebben gekregen.

Dank jullie wel!

Namens het gehele team van de Fysio Man,

Olaf Metzelaar