Het is zo ver: we hebben de sleutels!


M ocht je het nog niet weten: wij zijn verhuisd! Onze nieuwe praktijk is slechts 100m verderop van de huidige locatie, op de Jan van Galenstraat. Drie mooie behandelkamers, een wachtruimte en een prachtige nieuwe fitness ruimte om te trainen en voor groepslessen.

We hopen je binnenkort welkom te kunnen heten in onze nieuwe praktijk.

Nieuwe praktijk de Fysio Man

Positieve omgeving

Met een team van designers zijn we hard aan de slag gegaan om een ruimte te creeren waarin jij je op je gemak kunt voelen – stoer en modern, comfortabel en professioneel.Een ruimte waarin je zowel mentaal als fysiek tot rust komt.

Flexibele uren

Met maar liefst 3 behandelkamers kunnen we meer uren, en met meer fysio’s werken. Dat betekent dat we meer behandelingen aan kunnen bieden en dus flexibeler zijn wanneer je ons nodig hebt!

Nieuwe apparatuur

Op basis van de laatste onwikkelingen in fysiotherapie hebben we een selectie gemaakt van de beste en meest innovatieve sportapparatuur. Op deze manier kunnen we je behandelen met de nieuwste technieken om je te helpen zo snel mogelijk te herstellen.

Groepslessen

In onze mooie nieuwe fitnessruimte hebben we eindelijk ook plek om groepslessen te geven. Goed voor yoga en Pilates, maar soms zijn beweeggroepen ook de oplossing voor bepaalde klachten. Samen bewegen – in kleine groepen – is bovendien veel leuker dan alleen!

Van alle markten thuis

Letterlijk ruimte betekent ook figuurlijke ruimte – om te groeien in aanbod! Veel verschillende factoren kunnen invloed hebben op je herstel en daarom zijn we druk bezig om verbanden te sluiten met andere disciplines. Samen doen we er alles aan om jou snel klachtenvrij te maken.