Sport en groepstrainingen


HIIT

HIIT

Hoge Intensiteit Interval Training

Hoge Intensiteit Interval Training

HIIT is een combinatie van kortdurende oefeningen op hoge intensiteit afgewisseld met episodes van kortdurende pauzes van actief herstel of vollledige rust.

Personal training

Personal Training

Trainen met een personal trainer

Personal Training

Een personal trainer van Het Sportlokaal helpt je bij het halen van je persoonlijke doelstellingen. Wat wil je bereiken? En wat is daarvoor nodig? We beginnen met een intake en het afnemen van een aantal fysieke testen. Op basis daarvan stel je met de personal trainer een plan op.

circuit training

Circuit Training

kracht- en conditietraining

Circuit Training

Bij Circuit training worden kracht- en conditietraining gecombineerd. Je werkt in een circuit verschillende oefeningen af waarbij het hele lichaam een stevige workout krijgt. Er wordt niet met apparaten gewerkt maar met het eigen lichaamsgewicht en voorwerpen als touw, ballen en dumbbells.

kickboksen

Zaktraining

conditie, kracht en uithoudingsvermogen

Zaktraining / (Kick)boksen

(Kick)boksen is de ideale uitlaatklep voor stress en spanning. Daarnaast verbeter je met deze sport je conditie, kracht, uithoudingsvermogen en reactiesnelheid. Bij Het Sportlokaal worden alleen zaktrainingen gegeven. Hierbij oefen je stoot- en traptechnieken op de zak en niet op elkaar.

yoga

Yoga

Balans tussen lichaam en geest

Yoga

Yoga richt zich op het herstellen van de balans tussen lichaam en geest. Dit wordt bereikt doormiddel van houdingsoefeningen en ademhalingstechnieken. Na elke les zult je merken dat je spieren soepeler en leniger aanvoelen. Met Yoga train je je hele lichaam en je leert te ontspannen. Bij Het Sportlokaal geven we Yin, Vinyasa en Ying Yang yoga.

pilates

Pilates

focus op de core

Pilates

Pilates bestaat uit verschillende oefeningen die je op een matje op de grond kunt uitvoeren. Je traint hierbij het hele lichaam maar de focus ligt vooral op de core. Hiermee bedoelen we buik- en rugspieren die ervoor zorgen dat je lichaam in balans blijft. Met pilates werk je aan je flexibiliteit, kracht en balans.

Lichamelijke klachten?

De Fysio Man maakt gebruikt de nieuwste methodes in de fysiotherapie.

80% van onze patienten is binnen 1 tot 3 behandelingen klachtenvrij.

De Fysio Man kent geen lange wachtlijsten, is ook ‘s avonds open en heeft contracten met alle zorgverzekeraars.