(KICK)BOKSEN / ZAKTRAINING

Boksen is een vechtsport waarbij je je handen gebruikt en verschillende stoot technieken oefent. Bij kickboksen gebruik je ook je benen en train je dus stoot én traptechnieken. Dat kan op de zak of op elkaar (sparren).

Contact opnemen
Direct bellen
DE FYSIO MAN

IS (KICK)BOKSEN IETS VOOR MIJ?

Bij Het Sportlokaal trainen we alleen op de zak. Je traint in een groep onder begeleiding van een professionele trainer. Een les begint met warming-up oefeningen gevolgd door oefeningen op de zak. Je vormt hierbij duo’s waarbij je om en om de zak vasthoudt terwijl de ander oefeningen uitvoert. Met (kick)boksen train je je hele lichaam. Je bouwt hierbij spierkracht en conditie op.

(Kick)boksen is ideaal om je conditie, coördinatie en reactievermogen te verbeteren. Bij deze sport(en) gaat het om snel nadenken en reageren. (Kick)boksen is daarnaast dé ideale uitlaatklep voor stress. In een uur stoot en trap je alle spanning eruit.

DE FYSIO MAN

HOE BEREID IK MIJ VOOR OP DE (KICK)BOKS LES?

Iedereen kan meedoen, je hoeft geen ervaring te hebben. Voor (kick)boksen heb je handschoenen en eventueel scheenbeschermers nodig. Deze kun je lenen bij Het Sportlokaal. Ook kun je natuurlijk je eigen spullen meenemen als je die hebt. Verder raden we je aan om een kort sportbroekje of een legging te dragen. Iets waarin je goed flexibel kunt bewegen. En, omdat je flink gaat zweten, zijn een handdoek en flesje water onmisbaar. (Kick)boksen doe je op blote voeten, je hebt dus geen sportschoenen nodig.

Benieuwd naar de sportlessen?

Lijkt het je leuk om een van onze sportlessen te volgen? De Fysio Man is van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 10.00 en 15.00 uur. Neem gerust eens contact op! Dan kunnen wij samen de mogelijkheden bespreken.    *Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.