4XT METHODE

De 4xT methode richt zich op het herstellen van het bindweefsel en het verbeteren van de mechaniek in de gewrichten. Hierdoor ervaar je minder tot geen pijn meer en kan je makkelijker bewegen. Deze methode richt zich niet op de oorzaak, maar gaat op zoek naar de oplossing van het probleem.

Maak een afspraak
Direct bellen
DE FYSIO MAN

DE BEHANDELING

De 4xT methode gaat er vanuit dat alle structuren in ons lichaam met elkaar verbonden zijn door middel van bindweefsel, ook wel fascie genoemd. Bindweefsel is rekbaar weefsel dat overal in het lichaam voorkomt en dat alle onderdelen van het lichaam bij elkaar houdt. Zo houdt het bindweefsel cellen van je huid, gewrichten, spieren en organen bij elkaar. Het beschermt de organen, verbindt de huid met de spieren en hecht spieren aan botten.

DE FYSIO MAN

4XT METHODE STAAT VOOR:

TEST

Hoe voelt het pijnlijke bindweefsel en in welke richting wil het weefsel zich vormen?

TAPE

Het plaatsen van tape geeft ondersteuning en stuurt het bindweefsel in de juiste richting.

TRIGGER

Het ‘wakker schudden’ van de spieren.

TRAIN

Het trainen van spieren ter versterking en herstel van uw lichaam.

Wil jij snel van je klachten af?

Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een intakegesprek!    *Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.